CV

Mijn werkzame leven bracht ik door als (cultureel) medewerker bij de Zweedse Kamer van Koophandel en bij de Haagse kunstinstellingen Artoteek en Artbank, in 2007 opgegaan in kunstcentrum Heden. Een gedetailleerd overzicht van alle activiteiten heb ik samengebracht in 38, Kroniek van een ideaal (van artoteek naar heden). Zie onder publicaties.

Bij Heden heb ik zo’n dertig publicaties samengesteld over beeldende kunstenaars en diverse onderwerpen in de beeldende kunst, zoals Teun Hocks, Piet Moget, Pieter Ouborg, Inta Ruka, Aline Thomassen, e.a.

Na mijn pensioen adviseer(de) ik beeldende kunstenaars en culturele instellingen zoals stichting IK in Vlissingen, ‘Het departement van het dagelijks leven’ te Amsterdam, de Vrije Academie / GEMAK of de stichting Picure Ahead. Was hier en daar jurylid, o.a. bij de Buning Brongers Prijzen en curator van diverse tentoonstellingen, meest recent ‘Body in motion’. En bij PUM senior-expert, o.a. op missie in Georgië om galeries in Batumi van advies te voorzien.